søndag 7. oktober 2007

Knattholmen i haustsol

Etter åtte timar i bil er eg og Monica attende i Bergen. Ei fin helg på Knattholmen er slutt, og det var ei kosleg helg. Særleg moro å sova på rom med TSN 04/05-jentene, ha strikkeseminar, spela TP (til tross for at me tapte mot gutane to kveldar på rad...), og oppleva eit par fine kveldsavlsutningar og avsluttande gudsteneste.
Men det kan diskuterast om det er verdt å betala nesten 600 kr for ei helg, der mesteparten består av køyring til og frå (ok, kyringa var jo svært kos, men uansett). Knattholmen er jo nydeleg, det er ikkje det, men ein kunne kanskje funne ein stad som er billegare, og meir sentral. Og det er etterkvart tpåleg å kalla det landsarrangement for unge vaksne når me var fem-seks frå Bergen, og to av dei er GoCY-interns... Då bør ein nesten diskutera alternativ tenkjer eg. Men alt i alt ei kosleg helg, det er vel den greiaste måten å sei det på.
Og no er eg iallefall sopass utsliten at det skal bli hardt nok å byrja på att etter "studieveka" i morgon...

1 kommentar:

  1. Hei Mari!

    Godt å lese at dåke hadde det kjekt. Og enig i det du skriver om plassvalget. Det hadde vore bedre med nåke meir sentralt for oss som kommer fra andre kanter av landet.

    Magnhild

    SvarSlett